25 Eylül İlkokulu

Vizyon: Yarının dünyasını öğrencilerimizle yeniden oluşturmanın heyecanını umudunu yaşayabilmek ve yaşatabilmek.

Misyon: Okulumuzun liderleri misyonumuzu belirlerken yine vizyon çalışmalarında olduğu gibi demokratik çerçevede veli öğretmen ve öğrencilerin görüş ve önerilerini yapılan toplantılarla tespit etmiştir. Buna göre okulumuzun Misyonu; 25 Eylül İlkokulu olarak ‘‘ Geleceğimizi öğrencilerimizle yeniden yaratmak, Öğrencilerimizin mutlu, başarılı, bir yaşam sürdürmeleri için gerekli olan bilgi becerileri kazandırmak ’’ istiyoruz.

Başarılar:

Saatler: 09.05-12.35 13.30-15.05
Isınma: Kalorifer (Doğalgaz)
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okul Servisleri Taşımacıyı Tespit Komisyonu tarafından belirlenen servislerle sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Futbol, Voleybol, Basketbol, Satranç, Zeka Oyunları, Atletizm, Geleneksel Çocuk Oyunları
Bilimsel Etkinlikler: Kanguru Fen ve Kanguru Matematik Yarışmaları
Proje Çalışmaları: E Twinning, Beslenme Dostu Okul, Değerler Eğitimi, Masallarla Kodlama, Evim Okulum-Okulum Evim, Yüzme Bilmeyen Kalmasın, Haydi Herkes Sinemaya
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERAMUS+, e Twinning, GMKA, Kurum İçi Projeler

WEB - https://lapseki25eylul.meb.k12.tr

Adres - Gazi Süleyman Paşa Mah. Koltuk Sok. No17 17800 LAPSEKİ /ÇANAKKALE

Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim

Yerleşim Yeri - Gazi Süleyman Paşa Mah. Akşemsettin Sok. No:9 17800 LAPSEKİ /ÇANAKKALE

Adres - Gazi Süleyman Paşa Mah. Koltuk Sok. No17 17800 LAPSEKİ /ÇANAKKALE

Ulaşım Okulumuz ilçe merkezinde yer aldığından ulaşım imkanları vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde yer almaktadır.